Kosten EMatching bij aanmelden

Kosten EMatching bij aanmelden

19 mei 2016

EMatching is een datingsite voor hoger opgeleiden en net als zovele datingsites kun je je hiervoor gratis aanmelden. Maar wat zijn de echte kosten en wat geef je hier uit als je van alle functies wil gebruikmaken?

De tarieven van EMatching

Het betalend lidmaatschap van EMatching wordt het actief lidmaatschap genoemd. Voor dit lidmaatschap moet je maandelijks betalen. Hoeveel je hiervoor betaalt, hangt af van de periode dat je effectief actief lid blijft. We geven hieronder een overzicht. 1 maand lid worden, betekent dat je doorlopend � 19,95 per maand dient te betalen. 3 maanden lid blijven, betekent dat je eenmalig � 49,95 betaalt en zo 16% korting krijgt. 6 maanden lid blijven, betekent dat je eenmalig � 79,95 betaalt en 33% korting krijgt. 9 maanden lid blijven, betekent dat je eenmalig � 99,95 betaalt en 44% korting krijgt.

Betaalmogelijkheden bij EMatching

EMatching is een datingsite die duidelijk is over de betaalmogelijkheden. Betalen kan hier met iDEAL, creditcard, overschrijving of incasso. Je moet er wel rekening mee houden dat wanneer je een lidmaatschap aangaat voor 1 maand, dat dit na afloop verdergezet zal worden door middel van een automatische incasso. Wanneer je dit in het achterhoofd houdt, is het misschien beter om ineens een langere periode lid te worden. Wanneer je voor een van de formules voor 3, 6 of 9 maanden lidmaatschap kiest, dan wordt de automatische incasso niet toegepast.

Wat zijn de voordelen van het actief lidmaatschap?

Als actief lid kun je van alle functionaliteiten van EMatching gebruik maken. Dit houdt in dat er geen beperkingen zijn voor wat betreft het aantal leden dat je via de site kunt contacteren, dat je zelf ook berichten kunt sturen in plaats van er alleen maar op te reageren en dat je ook kunt deelnemen aan activiteiten die EMatching organiseert buiten de site. Voorbeelden hiervan zijn speeddaten en gebruik maken van de diensten van een datingcoach. Deze datingcoach hanteert aparte tarieven voor een kennismakingsgesprek en biedt verder ook begeleiding op maat aan, indien dit nodig zou zijn. Hier wordt een uurtarief voor aangerekend. Verder kun je de Second Opinion service gebruiken. Via deze service kun je je profiel door een datingadviseur laten bekijken en kun je tips krijgen over je foto�s, je algemeen profiel en de teksten die je erop gezet hebt, de profielen waar je naar op zoek gaat en de teksten daarvan en de manier waarop je je berichten opstelt naar anderen toe.

Bezoek eMatching

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden