Kosten g dating bij aanmelden

Kosten g dating bij aanmelden

28 juni 2016

Je inschrijven bij G Dating is simpel en kosteloos. Hierin verschilt deze datingsite die zich richt op de gay gemeenschap dus niet van andere sites. Om het beste uit je lidmaatschap te halen, is het echter nodig dat je eens je de site gaat gebruiken, je kiest voor de VIP-toegang. Deze vorm van betaald gebruik van de datingsite moet je betalen met credits.

Hoe duur zijn credits bij G Dating?

Om gebruik te kunnen maken van alle functies bij G Dating heb je credits en de VIP toegangsvorm nodig. G-Dating werkt dus met een combinatie van een abonnement en de aankoop van credits. Je kunt al een pakket kopen voor €15,99, maar wat krijg je daarvoor in de plaats, en bestaan er ook nog andere tarieven? We zochten het even voor je uit, en geven je hier een overzicht van de mogelijkheden.

VIP-Toegang

Je hebt de VIP-toegang nodig om te kunnen genieten van de volledige functionaliteit van de site. Hiervoor betaal je in credits. De toegang wordt per dag betaald en kost 10 credits per dag. Credits Credits kun je bij G Dating kopen via een opwaardeerplan. In de praktijk bestaat een opwaardeerplan uit een pakket van credits. Pakketten van credits worden goedkoper per stuk naarmate je een groter pakket koopt.

  • 14 dagen VIP-toegang aan €15,99. Hiervoor heb je een pakket van 140Credits nodig.
  • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99. Hiervoor heb je een pakket van 300Credits nodig.
  • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99. Hiervoor heb je een pakket van 900Credits nodig.

Hoe kun je betalen bij G Dating?

Je hebt bij G Dating de keuze tussen verschillende manieren om te betalen. Sommige betaalwijzen zijn alleen mogelijk voor Nederland, andere zijn alleen bruikbaar in België. Een online machtiging kan alleen in Nederland. Een creditcard (Visa of MasterCard) gebruiken kan in beide landen. iDEAL is alleen geschikt voor Nederland. BanContact/MrCash kun je alleen in België gebruiken. Gebruik maken van een overboeking kan zowel in Nederland als in België. Betalen doe je op G Dating via het beveiligde SSL-protocol.

Welke extra mogelijkheden biedt de VIP-toegang?

Op G-dating heb je de VIP-toegang nodig om zelfgeschreven berichten te sturen, om alle foto's te bekijken en dus niet alleen een profielfoto, om uitgebreid te kunnen zoeken, om te kunnen zoeken op trefwoord, om te kunnen achterhalen wie de laatste bezoekers op je profiel waren, om te kunnen chatten en om berichten te kunnen lezen. Hieruit kunnen we afleiden dat het echt wel nodig is om van de VIP-toegang gebruik te maken. Anders is het niet mogelijk om volwaardig te communiceren op G Dating.

Bezoek Girls G-Dating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden