Weet wie je date

Weet Wie Je Date is een datingsite die zich richt op de single die graag in contact wilt komen met andere singles. De website heeft als doel voor ogen om zo glashelder mogelijk te zijn, zodat niemand voor vervelende verassingen komt te staan. Als je Weet Wie Je Date, dan is de kans op succes namelijk vele malen groter.

Weetwiejedate Aanmelden

Weet Wie Je Date is daarnaast een website die dingen gemakkelijk wilt houden. Geen ellelange vragenlijsten die je moet invullen, of testen die je dient af te leggen, voordat je met het daten aan de slag kan. Je vult wat basisgegevens in en je kan meteen aan de slag met je gratis profiel. Uiteraard heb je wel de mogelijkheid om foto’s te uploaden en meer informatie aan je profiel toe te voegen. Daarnaast kan je doormiddel van een zoekfunctie op zoek gaan naar singles die jou interesse weten te wekken.

Weetwiejedate Kosten

Weet Wie Je Date is qua gebruik erg simpel en recht door zee, daarmee doen ze de naam dan ook eer aan. Met een volledig abonnement kan je bij deze datingsite ook gebruik maken van speeddaten, het verzenden van berichten en camchatten met andere leden.

test label224,95
test label283,40
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden – € 83,40 (€ 6,95 p/m) 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m) 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m) 1 maand – € 24,95 Wil je daarnaast het Full Membership “upgraden” naar een Exclusive Membership, dan kost dat daarnaast nog € 9,95 per maand extra. Betalen bij Weetwiejedate gaat gemakkelijk en veilig met zowel iDeal als Paypal.


Weet wie je date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Weet wie je date.

Bezoek Weet wie je date

Schrijf je eigen review