Casual Datingsites

Casual Datingsites

Als je het woord dating hoort, dan denk je vast wel aan het ontmoeten van iemand die een eventuele partner kan worden. Maar toch hoeft dat niet zo te zijn. Misschien wil je gewoon een leuke vriend/vriendin erbij of een contact waar je je niet per se aan de regels van de cliché of vaste relatie dient te houden. Dan moet je wezen bij Casual datingsites!

Voor- en nadelen Casual datingsites

Een voordeel van Casual dating is dat je geen zogenaamde "druk" hebt zoals bij andere datingsites. Je tempo is normaal en dat weten ook andere mensen die hier op de site zitten. Ze weten dat ze niet meteen veel hoeven te verwachten en zullen om die reden ook niet steeds doordrukken voor een date en om je beter te leren kennen.
Een nadeel van Casual dating zit in de interesses. Er kan een "difference of interest" zijn. Zo heb je mensen op de site die gewoon een leuke uitgaansvriend zoeken terwijl anderen gewoon een seksuele partner zoeken zonder enige verantwoordelijkheid. Daardoor krijg je soms berichten die uiteindelijk nergens naartoe leiden.

Welke zijn de beste?

Er zijn een aantal casual datingsites waaruit je kunt kiezen. Doe dat uit de lijst van datingsites met de beste reviews. Er zijn natuurlijk veel meer, maar de reviews kunnen je een betere indicatie geven.

En nu?

Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, kun je anderen helpen door ook een review achter te laten van jouw ervaringen. Beoordeel wel niet te snel! Verken en ervaar. Geniet van de site en natuurlijk van de casual dates zelf!

Ondeugend Daten

Internet daten gaat verder dan alleen het vinden van een mogelijke toekomstige partner. Vandaag de dag zijn er veel websites die zich richten op verschillende voorkeuren. Ondeugend daten is een van deze datingsites. Ondeugend daten richt zich op mens

Lees verder »
eFlirt

Tal van datingsites zijn er op gericht om een droompartner te vinden. Jou prins op het witte paard. In deze snelle samenleving lijkt dat echter af een toe een beetje achterhaald. Niet iedereen zit meer te wachten om gelijk huisje, boompje, beestje te

Lees verder »
C-Date

Veel dating websites zijn gericht op het vinden van die ene serieuze relatie. Iemand waarmee je de rest van je leven kan doorbrengen. Toch zijn er voldoende mensen die behoefte hebben aan iets heel anders. Iets veel meer casual en fun. C-Date is de p

Lees verder »