Socougar

Socougar.com is een internationale site voor ondeugend daten waar je partners uit verschillende landen kunt ontmoeten. Socougar.com legt tegelijk de nadruk op lokaal daten. Wanneer je deze site voor het eerst opent, wordt trouwens meteen je locatie en je postcode zichtbaar, ook als je de site opent in een land dat niet tot de doelgroep behoort. Socougar richt zicht tot potentiële leden in Australië, Canada, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, de Verenigde Staten, Spanje, Noorwegen, Denemarken en natuurlijk Nederland. Dit is een internationale datingsite die avontuurlijk aangelegde mensen in hun land van herkomst bijeen wil brengen. De voertaal van deze datingsite is Nederlands en Engels.

Gratis lid worden

Bij Socougar is het mogelijk om gratis lid te worden. Al je hiervoor hoeft te doen is het online formulier invullen dat op de homepage al voor je klaarstaat. Je geslacht, e-mail, geboortedatum, een paswoord van je keuze, je postcode en gemeente zijn voldoende om met deze site in het Engels aan de slag te gaan. Je kunt trouwens deze site ook als gast gebruiken, dus zelfs zonder registreren, maar dan kun je alleen maar beperkt een indruk krijgen van de site. Na de gratis registratie heb je wel wat meer mogelijkheden. Je bent dan een Free Member, maar de algemene voorwaarden van de site maken het duidelijk dat je ook dan niet alle functionaliteiten van de site kunt gebruiken. Het komt erop neer dat je als gratis lid niet de mogelijkheid hebt om met anderen te communiceren, en dat zij ook niet met jou kunnen communiceren. Tenzij de site een speciale aanbieding heeft lopen, dan kun je de site wel voor korte tijd gratis gebruiken.

Betalen voor Socougar.com

Wie Socougar wil gebruiken en met anderen kunnen communiceren, zal daarvoor moeten betalen. Dit staat duidelijk in de algemene voorwaarden.

In ruil voor dit lidgeld kun je met leden in contact komen en chatten. Verder moet je er hier rekening mee houden dat het lidmaatschap automatisch verlengd wordt tenzij je dit zelf anders aangeeft.


Socougar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Socougar.

Bezoek Socougar

Schrijf een review