Wanneer je geïnteresseerd bent in internationaal daten is Badoo wellicht de juiste site voor jou. Je kunt via dit platform in contact komen met singles overal in de wereld. Het verbreed niet alleen je horizon, maar vergroot ook zeer zeker je kansen aangezien de datingsite meer dan 235 miljoen leden heeft.

Badoo is gericht op de jonge adolescent, maar iedere leeftijd is in principe welkom. Wel stuurt de datingsite erg aan op het gebruiken van de mobiele app, zodat je over en ten alle tijden bereikbaar bent voor jou mogelijk toekomstige vlam.

Badoo Aanmelden

Mocht je nu onverhoopt toch iemand willen vinden in je directe netwerk dan kan Badoo je ook daar bij helpen. Door simpelweg toegang te verlenen tot je mailbox krijg jij inzicht en welke van je single vrienden zich ook op de datingsite bevinden. Wie weet ken jij je vlam dus al jaren.

Badoo Kosten

Je kan met een gratis profiel op Badoo goed uit de voeten. In principe heb je toegang tot alle functies, inclusief de chat en de berichten. Mocht dit toch niet voldoende voor je zijn dan kan je altijd de superpowers aanschaffen. Hiermee kan je jezelf in de spotlight zetten door jezelf helemaal boven aan de lijst te zetten.


De datingsite is in principe gratis, maar je kunt wel credits kopen om bijvoorbeeld het design van je profiel aan te passen. Per keer kun je 100, 550, 1250 of 2750 credits kopen. Maar deze zijn dus niet echt nodig voor doorsnee gebruik van de site.


Badoo Reviews

  Leuke site

  Ik heb wel goede ervaringen met Badoo. Gratis, dus wat kan er mis gaan.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  Redelijk wat fakers

Bezoek Badoo

Schrijf een review