Relatieklik is een algemene datingsite die zich profileert als een 100% gratis site. Gratis online dating en relatiebemiddeling is hier de leuze. Deze datingsite is toegankelijk voor iedereen tussen 18 en 98 jaar is hier welkom! Dit is dus een site met een wel heel breed publiek. Wie zich hier wil aanmelden, hoeft er wel wat meer tijd voor nemen. Een eenvoudige nickname en een wachtwoord samenstellen, zijn hier niet voldoende. Hier moet je je echte identiteit en contactgegevens achterlaten, en daar horen ook je thuisadres en je telefoon bij. Bij het inschrijven kun je meteen laten weten of ander leden mogen zien of je online bent.

Relatieklik wat kun je met een gratis account?

Relatieklik is een site die 100% gratis te bezoeken en te gebruiken is, maar wat krijg je hiervoor in de plaats? Hier kun je dus zelf je profiel gratis online zetten, de profielen van anderen bekijken en contactleggen met andere leden. Dit is al heel wat meer dan op andere betalende datingsites mogelijk is. Bijkomend kun je hier ook nog gebruikmaken van een matchtest, een chat en een weblog van de psycholoog die aan de site verbonden is. Alle profielen worden dagelijks met de hand gecontroleerd. Dit lijkt dus bijna te mooi om waar te zijn.

Relatieklik privacy

Volgens de informatie die we op Relatieklik vinden, wordt privacy hier hoog in het vaandel gedragen. Gratis en anoniem chatten behoort hier tot de mogelijkheden. Deze datingsite vermeldt duidelijk en expliciet dat je gegevens die je hier achterlaat, niet commercieel gebruikt zullen worden. Je IP-adres wordt wel gelogd.

Het liefdesblog

Het liefdesblog van Relatieklik wordt geschreven door een psycholoog die verbonden is aan deze site en behandelt alle actuele problemen en onderwerpen die gerelateerd zijn aan de liefde en aan relaties. Zo kun je hier ook info lezen over de psychologische gevolgen van vreemdgaan dating.Zonder kostenRelatieKlik Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over RelatieKlik.

Bezoek RelatieKlik

Schrijf je eigen review