Het lijkt onmogelijk, maar toch is het waar. Knuz is een 100% gratis datingsite. Niet alleen je aanmelden is hier gratis, maar je kunt deze site blijven gebruiken zonder dat je er een cent voor hoeft te betalen. Deze algemene datingsite zet bovendien extra in op mobiele gebruikers. Knuz is behalve een website voor algemene dating dus ook een app in de Android en Apple store die gewoon gratis gedownload kan worden. Met de datingsite en de app kun je dus echt online daten en chatten zonder dat daar een limiet op staat. Bovendien houdt Knuz er rekening mee dat mensen een partner willen vinden in hun eigen omgeving. Mobiel daten kan hiermee zowel in Nederland als in België.

Knuz gratis datingsite

Knuz is dus zowel een datingsite als een app voor gratis online en mobiel daten. Je kunt hier een profiel aanmaken, profielen bekijken, berichten lezen en beantwoorden. Bovendien vind je hier echt heel veel leden online. Je vindt hier 200.000 actieve datende leden die allemaal single zijn. Deze datingsite maakt meteen duidelijk dat iedereen hier welkom is: hoger opgeleiden, 50-plussers, regionale dating en app-gebruikers.

Knuz Aanmelden

Je aanmelden bij Knuz is zoals gezegd, helemaal gratis. 496950 mensen gingen je al voor. Het is duidelijk dat dit een heel populaire site is, en het is dan ook geen wonder dat dit de grootste gratis datingsite van Nederland is. Je krijgt in ruil voor je inschrijving een 100% gratis lidmaatschap dat bovendien onbeperkt is qua mogelijkheden. Ook chatten is hier gratis! Wie zich wil aanmelden, kan dat eenvoudigweg doen via Facebook, maar ook via een online formulier. Dan wordt er gevraagd naar een schuilnaam, maar ook naar persoonsgegevens zoals je woonplaats, postcode en mobiel. Hierbij vermelden we wel dat een koppeling aan Facebook ook meteen inhoudt dat je je volledige persoonsgegevens doorgeeft aan Knuz en dat je op Facebook meldt dat je aan het daten bent.Deze site is gratisKnuz Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Knuz.

Bezoek Knuz

Schrijf je eigen review