Runnersdate is met grote waarschijnlijkheid de meest specifieke datingsite van Nederland. Deze site richt zich op een bepaalde niche groep, de hardlopers. Het is al langer duidelijk dat een zelfde hobby uitoefenen een bepaalde band schept, en daarom is dit idee nog lang zo gek niet. Hardlopen is gewoon veel gezelliger met zijn tweetjes en de kans dat daar iets moois uit bloeit, is gewoon aanzienlijk.

Runnersdate is gratis

Wie het gezonde met het aangename wil combineren en lid wil worden van Runnersdate, kan zich gratis inschrijven bij deze datingsite. Lid worden van Runnersdate kost dus helemaal niets. Wat je ervoor in de plaats krijgt, is in het beste geval een vaste looppartner en mogelijk ook een levenspartner. Sowieso zorgt deze site ervoor dat je in contact komt met actieve leden, en dat kun je op twee manieren interpreteren. Runnersdate presenteert zich als een online community, of een virtuele gemeenschap met alleen maar leden die actief zijn in de hardloopwereld en daarnaast ook nog eens actief op zoek gaan naar een partner op deze niche datingsite. Bij de pakken blijven zitten, is er hier sowieso niet bij, want zo zal je nooit een partner vinden.

Abonnement

Hoewel de inschrijving bij deze datingsite in principe gratis is, worden ook abonnementen aangeboden. Deze vorm van full membership heb je nodig om gebruik te kunnen maken van alle functies van de site. Met een gratis lidmaatschap is het niet mogelijk om berichten van andere leden te kunnen beantwoorden, dus het komt er in de praktijk op neer dat een abonnement een noodzaak is.

Diensten van Runnersdate

In ruil voor het lidgeld dat op maandelijkse basis kan aangegaan of stopgezet worden, krijg je wel veel extra’s in de plaats. Je kunt gezamenlijk trainen en ontvangt een nieuwsbrief met de laatste weetjes over wedstrijden en events. Je kunt andere lopers ontmoeten en zo de date van je leven ontmoeten. Dit is zoveel meer dan alleen maar daten of alleen maar hardlopen! Bijkomend worden de profiele gescreend en worden fakeprofielen verwijderd.


Op dit moment kan je de eerste 3 maanden gratis gebruik maken van het fullmembership. Hierna betalen de VIP members lifetime slechts 4,99 per maand. Wordt je lid na de actie periode? dan is het full membership 7,99 per maand.


Runnersdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Runnersdate.

Bezoek Runnersdate

Schrijf een review