Lexa mag met trots de naam van de grootste datingsite in Nederland dragen. Daarnaast is zij ook nog eens een van de grootste op de Europese markt. De populariteit van de website valt te verklaren door het feit dat zij al 4 jaar op rij is uitgeroepen tot de meest betrouwbare datingsite.

Lexa Aanmelden

Lexa is een laagdrempelige datingsite. Zij hanteert een overzichtelijk menu en het aanmaken van een profiel is zeer gebruiksvriendelijk. Het aanmaken van dat profiel zal wel wat tijd in beslag nemen. Lexa maakt namelijk gebruik van een uitgebreide personaliteitstest. Zo kan de datingsite jou koppelen aan je perfecte match. De kans dat je die op Lexa tegen het lijf loopt is erg groot daar de site meer dan 2,5 miljoen leden telt.

Lexa Kosten

Ben je nog niet overtuigd? Maak dan gebruik van het gratis abonnement. Je kan zo een kijkje in de keuken nemen terwijl je gelijk al wat van de gerechtjes kan proeven. Je kan namelijk gewoon alle leden zien en krijgt dagelijks zelfs zes voorstellen. Dat zijn leden die volgens lexa het beste bij jou personaliteit past.

Wel overtuigd? Mooi! Maak dan nu je account aan op lexa.nl. Met een full membership heb je mogelijkheden zoals het verzenden van emails, alle foto’s bekijken en chatten.


6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m) 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m) 1 maand – € 24,95 Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal.


Lexa Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lexa.

Bezoek Lexa

Schrijf een review