Datingbord is een Nederlandse datingsite voor seksdating waar zowel singles als paren van meer dan 18 jaar oud welkom zijn. Alles draait hier rond het krijgen van seksueel contact. Dat kan zowel een eenmalig contact of een langdurige al dan niet overspelige relatie zijn. Bij het opmaken van je profiel kun je meteen duidelijk maken waar jij naar op zoek bent. Een nepprofiel opstellen voor de lol heeft hier geen zin: alle profielen worden hier gegarandeerd gecontroleerd op hun echtheid. Tegelijkertijd wordt de privacy van de leden en gebruikers hoog in het vaandel gedragen. Dit is een succesvolle site die trouwens duidelijk aangeeft hoeveel nieuwe leden zich per dag aanbieden.

Gratis inschrijven bij Datingbord

Net zoals vele gelijkaardige datingsites, laat Datingbord toe dat de leden zich kosteloos inschrijven. We keken even voor je na wat je hiervoor in de plaats krijgt. Ook je profiel opstellen is gratis. Dit wordt zo gedaan omdat de leden zouden kunnen bekijken wat Datingbord voor hen zou kunnen betekenen. Op de site zelf vinden we weinig informatie terug over de werkelijke kosten nadat deze kennismakingsperiode is afgelopen. Maar ook dit zochten we voor je uit. Datingbord is een van de Dating Topsites die er in Nederland zijn.

Credits kopen voor Datingbord

Wie op Datingbord meer wil kunnen doen dan naar profielen kijken, heeft daar credits voor nodig. Daartegenover staat dat het eigenlijke lidmaatschap gratis blijft. Wat de credits kosten, vind je hier wat verderop terug. Ook hier geldt dat credits per stuk goedkoper worden naarmate je er meer van koopt. Wanneer je credits koopt, dan kun je op een volwaardige manier met andere leden in contact komen en wellicht iets moois laten bloeien. Daarom alleen al loont het de moeite om credits aan te kopen. Het is goed om weten dat je hier geen creditcard voor nodig hebt. Anders is het immers niet mogelijk om berichten te beantwoorden en ook actief met anderen in contact te komen.


Om deze site te kunnen gebruiken, moet je credits kopen: 10 credits: € 1 per stuk 50 credits: 80 cent per stuk 100 credits: 75 cent per stuk 300 credits: 66 cent per stuk


Datingbord Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Datingbord.

Bezoek Datingbord

Schrijf een review