Sexpartnerclub.nl

De naam zegt het zelf al. Deze datingsite richt zich in het bijzonder op mensen die binnen Nederland op zoek zijn naar een sekspartner. De homepage van deze site laat niets aan de verbeelding over. Je vindt hier alleen maar uitdagende shots van schaarsgeklede jongedames. Het doel van Sexpartnerclub.nl is duidelijk, en daar is niks mis mee. Net zoals bij alle andere datingsites is het hier makkelijk om gratis lid te worden, door middel van een eenvoudige registratie. Hierbij is het wel noodzakelijk dat je ten volle 18 jaar bent. Bij de registratie kun je je trouwens ook inschrijven voor een nieuwsbrief die recht geeft op informatie en speciale aanbiedingen.

Gratis lidmaatschap bij Sexpartnerclub.nl

Net zoals bij vele datingsites is je inschrijven bij Sexpartnerclub.nl gratis. Maar wat is dit gratis lidmaatschap waard? Welke mogelijkheden geeft het en wat kun je ermee doen op de site? We zochten het op in de algemene voorwaarden van de site, en kwamen al vlug tot de ontdekking dat je Premium lid moet zijn om deze datingsite volledig te kunnen gebruiken. Wat je dan wel kunt doen met je gratis lidmaatschap daar wordt op de site jammer genoeg vaag over gedaan. Er wordt in de algemene voorwaarden steeds gesproken over het betalende Premium lidmaatschap.

Het Premium lidmaatschap

Het wordt na het doornemen van de algemene voorwaarden meteen duidelijk. Wie deze site volwaardig wil kunnen gebruiken, dient hiervoor te betalen. Hoeveel de kosten bedragen, wordt pas duidelijk nadat je je als gratis lid geregistreerd hebt en toegang krijgt tot de betaalpagina voor het Premium lidmaatschap. Wij hebben het echter voor je uitgezocht. Zie de tab kosten.


7 DAGEN € 4,99 3 MAANDEN € 49,90 / Maand 6 MAANDEN € 39,90 / Maand


Sexpartnerclub.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sexpartnerclub.nl.

Bezoek Sexpartnerclub.nl

Schrijf een review