50Plusmatch is een datingsite die zich specifiek richt op senioren zodat ook zij een platform hebben waarop zij met andere singels van gelijke leeftijd in contact kunnen komen. De website draait ondertussen al bijna tien jaar mee en heeft in die tijd en sterk en betrouwbaar netwerk op weten te zetten. Dit blijkt ook wel uit de cijfers want van de datende ouderen vind ruim 1 op de 3 zijn nieuwe wederhelft.

50Plusmatch Aanmelden

50Plusmatch houdt rekening met haar publiek en dat is te zien aan de lay-out van de website. Het is overzichtelijk en geordend. Het aanmaken van een profiel verloopt stapsgewijs en is zo gebeurd. Je wordt bij de hand genomen door middel van zeven simpele stappen. Uiteraard hoef je niet alles in te vullen wanneer je dit niet wilt, maar 50Plusmatch geeft terecht aan dat een uitgebreider profiel meer kans heeft om gevonden te worden.

50Plusmatch Kosten

Ook geeft 50Plusmatch nieuwe leden de mogelijkheid om de website te verkennen met een gratis profiel. Je kan hiermee onder andere iedere dag 10 interesseberichtjes versturen en reageren op de berichten van leden met een betaalabonnement.

Wil je de mogelijkheden uitbreiden, dan kan dat met een betaalabonnement. Je kan dan berichten versturen, chatten, inzien wie een volledig lid is en zelfs onbeperkt foto’s toevoegen en bekijken.

test label224,95
test label295,40
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 95,40 ( 7,95) 6 maanden 59,70 ( 9,95) 3 maanden 44,85 ( 14,95) 1 maand 24,95 Betalen gaat snel en veilig met iDeal, Machtiging, Creditcard, PayPal of Overschrijven. Ook heeft 50plusmatch het keurmerk Veilig Daten en is het aangesloten bij het Thuiswinkel Waardborg.


50Plusmatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50Plusmatch.

Bezoek 50Plusmatch

Schrijf je eigen review