Het GrandCafe

Het GrandCafé houdt van een stijlvolle aanpak. Dit is een datingsite die luxe uitstraalt. Hier kan iedereen terecht voor wie het leven wat meer mag zijn. Wie eerder van kwaliteit dan van kwantiteit houdt, zal zich zeker in deze site kunnen vinden. Het GrandCafé staat voor een kleinschalige aanpak en richt zich daarbij op leden van 35 jaar en ouder.

Lidgeld betalen

Wie zich bij het GrandCafé wil aansluiten, kan dit de eerste twee maanden gratis doen. Nadien worden de leden gevraagd om € 7,50 per maand lidgeld te betalen. Deze datingsite voor levensgenieters met de daarbij horende levenservaring, is dus niet gratis. Daartegenover staat dat dit maandelijkse bedrag zeer betaalbaar is en voor een grote meerderheid van mensen zeker haalbaar is.

Aanbod

Deze datingsite profileert zichzelf als spannend, romantisch en efficiënt. Leden worden hier stamgasten genoemd en je weet meteen ook waar de andere gasten in het café naar op zoek zijn: ze willen namelijk allemaal een geschikte partner vinden. Het Grandcafé is te vergelijken met een online kroeg waarvan de bezoekers allemaal de enige ware willen vinden. Deze datingsite moet het niet hebben van gesofisticeerde functies zoals chatten en webcams, maar houdt het op ouderwetse gezelligheid. Hierbij staan het versturen van berichten en de mogelijkheid om op een potentiële partner te proosten centraal.

Profielpagina

Om dit optimaal te kunnen doen is het belangrijk dat je je profiel zo goed en zo volledig mogelijk invult. Om de leden de gelegenheid te geven dit te kunnen checken, wordt gebruik gemaakt van een barometer. Deze barometer is ook zichtbaar voor anderen op je profielpagina. Zo kunnen andere leden meteen beoordelen hoeveel zorg jij aan je profiel besteed hebt.

Betaalmogelijkheden

Betalen voor je lidmaatschap doe je bij het GrandCafé via je bankrekening. Hierbij dien je ook je bankrekening in te vullen bij je persoonlijke gegevens. Momenteel hanteert de site nog geen andere betaalwijze.


2 maanden gratis Nadien € 7,50 per maand


Het GrandCafe Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Het GrandCafe.

Bezoek Het GrandCafe

Schrijf een review