Regiosexcontact

Ook al ben je gelukkig in je relatie, soms mag het wel wat meer zijn. Of misschien heb jij wel helemaal niks met relaties en is seks omwille van de seks waar jij naar op zoek bent. Dat kan ook natuurlijk en daar is helemaal niks mis mee. Wanneer je doelgericht op zoek wilt gaan zonder daarbij jezelf of anderen in verlegenheid te brengen, dan is het tijd om een site gespecialiseerd in seksdating te bezoeken. Regiosexcontact is zo’n site. Het mooie aan deze site is dat je hier mensen uit je eigen buurt kunt vinden die net dezelfde interesse hebben. Erotische contacten vinden, is hier het opzet bij uitstek. Je moet ook 18 jaar zijn om hier lid te worden, maar verder is er geen enkele restrictie. Deze site staat open voor singles, koppels, hetero’s en homo’s.

Gratis inschrijven

Regiosexcontact is een populaire site. Je kunt hier gratis inschrijven. Zo’n 160 mensen schrijven zich hier per dag in. Momenteel heeft deze niche datingsite al zo’n 687.388 leden. Je inschrijven bij deze site geeft je de volgende mogelijkheden:
• Je vindt potentiële sekspartners bij jou in de buurt
• Je kunt berichten verzenden naar andere leden
• Je kunt je profiel opstellen en een foto online zetten
• Je kunt ook de profielen van andere leden bekijken
• Mensen ontmoeten kan via een naamloze postbus

Betalen voor de VIP toegang

Net zoals andere sites, blijft Regiosexcontact niet gratis. Het lidmaatschap is dan wel gratis, maar om alle functies ten volle te kunnen gebruiken, is het nodig dat je de VIP toegang gebruikt. Hiervoor moet je betalen, en daarvoor heb je credits nodig.


14 dagen VIP-toegang kost € 15,99 en geeft recht op 140Credits 30 dagen VIP-toegang kost €27,99 en geeft recht op 300Credits 90 dagen VIP-toegang kost €59,99 en geeft recht op 900Credits


Regiosexcontact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Regiosexcontact.

Bezoek Regiosexcontact

Schrijf een review