Seniorengeluk is een datingsite die zich richt op mensen boven de 45 jaar, die op zoek zijn naar een serieuze relatie of date. Seniorengeluk richt zich daarmee op een doelgroep die ruim 30% van de Nederlanders beslaat, en met succes. Ruim 1 op de 5 contacten op de website loopt uit op een afspraakje en daar zijn ondertussen toch heel wat stelletjes uit ontstaan.

Seniorengeluk Aanmelden

Je merkt aan de website van seniorengeluk heel goed dat hun doel het samenbrengen van singles is. Ze geven dan ook een klein beetje inzage in hun succes door verhalen op de website te plaatsen van koppels die dankzij seniorengeluk bij elkaar zijn gekomen. Het enige minpuntje is dat de website wat stoffig oogt en daardoor oubollig overkomt. Desalniettemin levert de website wel alle tools die je nodig hebt om succesvol te kunnen daten.

Seniorengeluk Kosten

Het aanmaken van een profiel op de datingsite is geheel gratis. Op het moment dat je daar gebruik van maakt kan je interesseberichten naar andere leden sturen en profielen bekijken. Wil je echter echt in contact komen met andere gebruikers dan is een VIP abonnement aan te raden. Hiermee kan je berichtjes versturen, zien wie jou profiel heeft bezocht en chatten.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschrijving of via een contante betaling.


Seniorengeluk Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seniorengeluk.

Bezoek Seniorengeluk

Schrijf een review