Het leuke van online dating is dat je het zo ver of dichtbij huis kan houden als jezelf maar wilt. Stedendating is hier handig op ingesprongen door een datingplatform te creëren voor jouw eigen stad. Het kan dus zomaar zijn dat de liefde van jou leven twee straten verder woont en je die persoon op deze datingsite tegen het lijf loopt. De site van stedendating heeft ook een lekker Nederlands tintje. Hierdoor weet je gelijk dat het echt van onze Hollandse bodem komt.

Stedendating Aanmelden

Je kan je bij stedendating aanmelden met een gratis profiel waarmee je de website goed kan verkennen. Het aanmaken daarvan verloopt zeer soepel en kan zelfs volledig automatisch gaan als je voor de optie kiest om het te koppelen aan je Facebook. Het is bij deze datingsite wel van groot belang dat je jouw woonplek naar eer en geweten invult, anders heb je dadelijk nog contact met iemand van de andere kant van het land.

Stedendating Kosten

Met een gratis profiel kan je bij stedendating de andere profielen bekijken en foto’s inzien. Wil je echter in contact komen met iemand via de berichten dan dien je een betaalabonnement af te sluiten. Daar zitten dan wel weer wat voordelen aan verbonden, zoals het gebruik van de chatbox en het versturen van interesseberichtjes.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschrijving of via een contante betaling.


Stedendating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Stedendating.

Bezoek Stedendating

Schrijf een review