50pluspartner is een datingsite die zicht bewust richt naar mensen die op latere leeftijd actief op zoek gaan naar een partner. Deze datingsite is toegankelijk voor iedereen die ouder dan 50 jaar is en op zoek wil gaan naar een seksdate. Echter ook als je gewoon opzoek bent naar leuk contact ben je hier aan het juiste adres. Deze site richt zich tot leden uit Vlaanderen en Nederland. Wie zich wil registreren moet enkel zijn of haar geslacht aangeven, een alias of profielnaam bedenken en zijn of haar geboortedatum invullen. Eenvoudiger kan haast niet. Deze site is duidelijk aangepast aan de behoefte van oudere mensen die niet gewoon zijn om met de computer te werken, maar het wel willen proberen.

50Pluspartner Gratis lid worden

Bij 50pluspartner is het mogelijk om je gratis in te schrijven voor deze datingsite. Wanneer je dit doet, kun je meteen zelf een profiel aanmaken en je eigen voorstellen. Verder krijg je ook de mogelijkheid om de profielen te bekijken van andere mensen die op zoek zijn naar een partner op leeftijd. Je kunt ook laten merken dat je interesse hebt in een bepaald profiel. Dit wordt een ‘wink’ sturen genoemd. Jammer genoeg heb je met het gratis lidmaatschap geen bijkomende mogelijkheden om contact te leggen. Dan moet je namelijk ook flirts en berichten kunnen sturen en dat is met het gratis lidmaatschap niet mogelijk.

Betalen om 50pluspartner te gebruiken

Wie 50pluspartner kunnen gebruiken om niet alleen naar de profielen en de foto’s te bekijken, maar ook flirts en volwaardige berichten te kunnen sturen en ontvangen, dan is het nodig om credits te kopen. Met een credit kun je al een flirt versturen. Je kunt deze credits kopen door een bedrag over te maken aan 50pluspartner. Credits worden goedkoper per stuk naarmate je er meer van koopt. Dit kan handig zijn wanneer je dikwijls en regelmatig gebruik maakt van de site. Blijf je een tijdje weg, dan kan je credits verliezen. Daar moet je wel op letten.


Om deze datingsite te gebruiken moet je credits kopen: Een CreditPack van 10, kost € 10,00 Een CreditPack van 25, kost € 22,50 Een CreditPack van 50, kost € 42,50 Een CreditPack van 100, kost € 80,00 Een CreditPack van 275, kost € 200,00


50pluspartner Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50pluspartner.

Bezoek 50pluspartner

Schrijf een review