GayBuddy

Gaybuddy is een Nederlandse site voor gay dating. De site richt zich tot gay mannen die op zoek zijn naar een vaste relatie of een spannend avontuurtje bij hen in de buurt. Het is nu tijdelijk gratis om je bij de site te registreren. Na registratie ben je vrij om de profielen die op de site staan te raadplegen. Gaybuddy neemt gay dating serieus en zorgt ervoor dat alle profielen met de hand gecontroleerd worden. Fakeprofielen worden hier dus actief geweerd. Discretie is belangrijk voor de eigenaars van deze datingsite. Los daarvan staan populaire profielen wel met foto op de homepage.

Gaybuddy Tijdelijk gratis

Registreren bij Gaybuddy is nu tijdelijk gratis. Volgens de site en de getuigenissen die je op de homepage vindt, is het de datingsite voor mannen. Na de registratie heb je toegang tot de profielen. In verband met het tijdelijk aanbod zochten we even voor je uit wat er mogelijk is met een gratis registratie. Het gratis gebruik van de site is inderdaad in de tijd beperkt. Na afloop van deze tijdelijke actie zal je gevraagd worden om te betalen voor de diensten van deze site. Dit doe je met credits.

Betalen met credits

Betalen om de site ongelimiteerd en zonder tijdslimiet te kunnen blijven gebruiken, doe je bij Gaybuddy met credits. Deze kosten 80 cent of 1 euro per stuk. De prijs varieert volgens het aantal credits dat je ineens koopt. Hierbij moet je je bewust zijn van het feit dat het versturen van een bericht steeds een credit kost. Dit wil zeggen dat een bericht sturen ook daadwerkelijk 1 euro of 80 cent kost. Voor wie lang blijft berichtjes sturen of chatten, kan dit een dure aangelegenheid worden. Wie meer credits koopt, betaalt een lagere prijs per credit. Daartegenover staat dat wie een tijdje niet actief is op de site, zijn credits ook kwijt is.


Om deze datingsite te gebruiken moet je credits kopen: Een CreditPack van 10, kost € 10,00 Een CreditPack van 25, kost € 22,50 Een CreditPack van 50, kost € 42,50 Een CreditPack van 100, kost € 80,00 Een CreditPack van 275, kost € 200,00


GayBuddy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over GayBuddy.

Bezoek GayBuddy

Schrijf een review