Seksbuddy

Bij Seksbuddy is het duidelijk. Dit is een datingsite voor pure seksdating. Maar uit zulk een date kan ook meer voortvloeien. Uiteraard is er niks mis met seks om de seks en wie weet zit er wel iemand tussen die ook gewoon leuk is. Deze site oogt modern en vindt het belangrijk dat de gebruikers ervan de datingsite zowel mobiel als op traditionele wijze kunnen gebruiken. Verder vind je hier heel veel leden waarbij je er zeker kunt van zijn dat het allemaal gaat over echte profielen. De beheerders van Seksbuddy staan hiervoor garant omdat ze dit zelf controleren. Wie deze site gebruikt, kan rekenen op zeer goede privacy. Deze site is bedoeld voor personen die ouder dan 18 zijn.

Gratis lidmaatschap Seksbuddy

Net als bij andere datingsites kunnen nieuwe leden zich gratis inschrijven bij Seksbuddy. Wie zich op deze manier inschrijft, krijgt toegang tot de profielen op de site om ze van naderbij te kunnen bekijken. Behalve kijken is het ook mogelijk dat niet-betalende leden een wink (knipoog) naar andere leden sturen. Volwaardig contact opnemen door middel van een bericht of een flirt te sturen is echter niet mogelijk. Om dit te kunnen doen, is het nodig om credits aan te kopen.

Betaald lidmaatschap

Het lidmaatschap bij seksbuddy is een lidmaatschap van onbepaalde duur, met een minimumduur van 1 week. Je kunt hier dus na 1 week je lidmaatschap opzeggen. Het lidmaatschap op zich is gratis. Om volwaardig van deze site gebruik te kunnen maken, is het nodig om credits aan te kopen. Deze kunnen de leden aankopen in packs. Hierbij geldt dat kleine packs in verhouding duurder zijn per stuk dan grote packs. Wie van plan is om de site op lange termijn te gebruiken, doet er dus goed aan om een groot pack credits aan te kopen. Let er wel op dat deze credits een bepaalde houdbaarheid hebben. Wie veel credits koopt, maar deze niet binnen een bepaalde termijn gebruikt, is ze kwijt.


Deze site werkt met credits die in een pakket verkocht worden: Een creditpack van 10, kost € 10,00 Een creditpack van 25, kost € 22,50 Een creditpack van 50, kost € 42,50 Een creditpack van 100, kost € 80,00 Een creditpack van 275, kost € 200,00


Seksbuddy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Seksbuddy.

Bezoek Seksbuddy

Schrijf een review