Een goede partner vinden is vaak een kwestie van geluk. Soms mag je het geluk een beetje helpen en dan kun je beroep doen op Qupid, de online versie van de universele liefdesgod Cupido. De liefde kan soms avontuurlijk zijn, daar zijn de mensen achter deze datingsite zich terdege van bewust. Toch is het hier de bedoeling om aan je avontuur een ernstige relatie, date of vriendschap aan over te houden. Deze site richt zich op singles als stellen, maar is dus niet per se uit op mensen die naar andere relatievormen als vreemdgaan dating of swingen uit zijn. Qupid is dus vooral een klassieke datingsite. Je vindt hier ongeveer 180.000 singles online.

Gratis aanmelden op Qupid

Qupid geeft de indruk dat je er vlug moet bij zijn omdat er nog maar een paar plaatsen vrij zijn om je gratis aan te melden. Terwijl je je inschrijft, zie je een teller lopen die de indruk geeft dat het aantal plaatsen op deze site beperkt is. Toch hebben wij niet het gevoel dat de teller ooit op 0 terechtkomt. De teller zorgt wel voor extra spanning en geeft deze site een exclusief gevoel. Alles wat je hoeft te doen is je profiel aanmaken terwijl je je aan het inschrijven bent. Zodra dit in orde is, kun je beginnen met de site te verkennen en de profielen van andere mensen te bekijken. Nooit eerder was lid worden en ook blijven van een datingsite zo gemakkelijk. Om de site volledig te kunnen gebruiken heb je wel credits nodig. Qupid biedt echter wel kwaliteit omdat de profielen met de hand gecontroleerd worden.


Om deze datingsite te gebruiken moet je credits kopen: Een CreditPack van 10, kost € 10,00 Een CreditPack van 25, kost € 22,50 Een CreditPack van 50, kost € 42,50 Een CreditPack van 100, kost € 80,00 Een CreditPack van 275, kost € 200,00


Qupid Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Qupid.

Bezoek Qupid

Schrijf een review