Veel dating websites zijn gericht op het vinden van die ene serieuze relatie. Iemand waarmee je de rest van je leven kan doorbrengen. Toch zijn er voldoende mensen die behoefte hebben aan iets heel anders. Iets veel meer casual en fun. C-Date is de place to be voor mensen met dit soort wensen. Meteen bij het openen van de website zal je het verschil met andere datingsites al zien. Je kan namelijk gelijk een keuze maken met betrekking tot je voorkeur. Wil je alleen maar met iemand chatten, of wil je graag spannende spelletjes doen? Wil je toekijken of mee doen? Het mag en kan allemaal op C-Date.

C-Date Aanmelden

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis en verloopt via een keuze menu. De keuzes zijn voorzien van illustratieve foto’s waardoor het doorlopen van het menu nog makkelijker gaat. Dit kost je maar een halve minuut en na de registratie kan je gelijk gebruik maken van de website. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je profiel verder uit te breiden met nog meer informatie en foto’s. Je kan daarnaast je matches bekijken en andere profielen bezoeken.

C-Date Kosten

Wanneer je gebruik wilt maken van de berichten service, zowel verzenden als ontvangen, dan dien je een Premium te nemen. Je kan dan wel zo veel contacten leggen als je zelf wilt.


12 maanden – € 238,80 (€ 19,90 p/m) 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m) 3 maanden – € 119,70 (€ 39,90 p/m) Betalen kan veilig en discreet via iDeal of Credit Card. Ook per overschrijving is mogelijk.


C-Date Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over C-Date.

Bezoek C-Date

Schrijf een review