Idateasia is een datingsite voor personen die op zoek zijn naar een partner die specifiek uit Zuidoost Azië afkomstig is. Deze site staat zowel open voor mannen als voor vrouwen die een Aziatische partner zoeken. Dit is een internationale site die in het Engels, Frans en Duits bezocht kan worden. Inschrijven doe je hier door middel van Facebook of door het online formulier in te vullen met je echte gegevens. Deze site maakt zich sterk dat alle profielen authentiek zijn en wil alles in het werk stellen om culturele barrières weg te werken. Nepprofielen en bedrog worden geweerd en er wordt gewerkt met een professioneel ondersteuningsteam. Deze site is ook verkrijgbaar als app voor Android.

Gratis of niet?

Bij Idateasia is het mogelijk om je gratis in te schrijven. Je kunt dan vervolgens de profielen van dames die op zoek zijn naar een partner gratis bezoeken. Je kunt ook zonder kosten de eerste contacten leggen. Dit is mogelijk door gebruik te maken van gratis bonuspunten en mails die je als bewonderaar kunt versturen. Dit wordt Admirer Mail genoemd. Om gebruik te maken van de andere mogelijkheden en functies die deze exotische datingsite biedt, is het nodig om te betalen.

Betaalde functies

Wil je meer dan profielen bekijken en berichten versturen op Idateasia, dan is het nodig dat je gebruik maakt van betalende en geavanceerde functies zoals de Express Mail Forwarding (EMF), Live Chat, Love Call of Video Show. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden: Call Lady, Lady Call me, Gifts and Flowers, Virtual Gifts en Cupid Date. Wat deze functies inhouden, kun je allemaal op de site terugvinden. Deze functies zijn niet gratis. Om ze te kunnen gebruiken moet je gebruik maken van een of meerdere credits. Net zoals op andere sites het geval is, moet je deze credits kopen. De prijs van de credits wordt niet openlijk vermeld in de FAQ. Wel is het zo dat er voordeelpakketten bestaan, net zoals bij andere datingsites het geval is.


$7.00 per Credit bij 3 Credits $6.50 per Credit bij 8 Credits $6.00 per Credit bij 16 Credits $5.60 per Credit bij 32 Credits $5.00 per Credit bij 60 Credits $3.99 per Credit bij 100 Credits


Idateasia Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Idateasia.

Bezoek Idateasia

Schrijf een review