Alleenstaande Moeders is een datingsite die opgericht is voor de single vrouw met kinderen en de mensen die er geen probleem mee hebben om een single mama te daten.

Alleenstaande Moeders Aanmelden

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Single Moeders probeert iedereen zo goedmogelijk in te schatten waardoor zij betere matches kunnen voorstellen en de kans op succes dus vele malen groter is. Om hier succesvol in te kunnen zijn heeft Alleenstaande Moeders een vragenlijst opgesteld die inzicht moet geven in jou persoonlijkheid. Zij richten zich daarbij niet alleen op je goede kanten, maar willen ook weten wat jou slechte eigenschappen zijn. Die zijn binnen relaties namelijk vaak de dealbreaker. Gelukkig ligt de aandacht wel meer op je lifestyle en de dingen die je leuk vindt om te doen. Uiteraard is het daarnaast aan te raden om foto’s toe te voegen en je kansen met 40% te verhogen.

Alleenstaande Moeders Kosten

Als je eenmaal een gratis profiel hebt aangemaakt, dan kan je aan de slag. Je kan uiteraard zelf op zoek gaan naar je match. Je kan zelfs uitgebreid zoekcriteria aangeven. Om echter contacten te kunnen leggen met andere leden dien je over te gaan op een uitgebreider abonnement. Je kan daarmee dan berichten versturen, zien wie jouw profiel heeft bekeken en zelfs gebruik maken van de chat.


12 maanden – € 83,40 (€ 6,95 p/m) 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m) 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m) 1 maand – € 24,95 Wil je daarnaast het Full Membership “upgraden” naar een Exclusive Membership, dan kost dat daarnaast nog € 9,95 per maand extra. Betaling kan snel en veilig via iDeal, Paypal, Creditcard en Mr. Cash.


Alleenstaande Moeders Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alleenstaande Moeders.

Bezoek Alleenstaande Moeders

Schrijf een review