Wanneer je opzoek bent naar een leuk avontuurtje buiten je huwelijk of relatie om, ben je bij SecondLove aan het juiste adres. Deze datingsite richt zich namelijk specifiek op personen die een affaire willen aangaan. SecondLove houdt rekening met de verschillende wensen en behoeften van mannen en vrouwen en splitst de website daarom in tweeën op. Dat is uiteraard alleen maar voordelig, want zo weet je dat er extra rekening met je wordt gehouden.

SecondLove Aanmelden

SecondLove houdt daarnaast ook nog eens rekening met de verschillende gradaties van vreemd gaan. Als geen ander weet de datingsite dat de behoefte erg uiteen kan lopen. Daarom bieden zij bijvoorbeeld uitsluitend internetcontact, mild contact of een volledig avontuur aan. Daarnaast kan je ook nog eens internationaal op date gaan, wat je zakenreis erg leuk kan maken.

SecondLove is een discrete datingsite, wat te merken is aan de tips en trucs die zij meegeven. Als je deze opvolgt dan blijft jouw affaire zeker geheim. Bovendien moet je eerst een profiel aanmaken op SecondLove voordat je ook maar iets op de datingsite kan inzien.

SecondLove Kosten

De mogelijkheden van een gratis profiel zijn vrij ingeperkt. Zo kan je eigenlijk alleen maar andere profielen bekijken. Wil je berichtjes versturen of chatten, dan dien je een betaalabonnement af te sluiten.


De kosten bij SecondLove zijn € 69,95 per maand, maar nu krijg je tijdelijk 2 maanden voor deze prijs. Betalingen gaan veilig en snel via iDeal, Bancontact/MisterCash, Credit Card, Paypal, overboeking of zelfs contant.


SecondLove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SecondLove.

Bezoek SecondLove

Schrijf een review