nog moeilijk om ‘uit de kast’ te komen. Laat staan dat het gemakkelijk is om net die leuke swingers uit de buurt te ontmoeten. Dat is precies waarom Regioswingers in het leven is geroepen. Regioswingers brengt gelijkgestemde graag met elkaar in contact, maar vergis je niet. Je kan je profiel wel degelijk afgeschermd houden. Zo weet je wel zeker dat de informatie niet bij de verkeerde mensen terecht zal komen.

RegioSwingers Aanmelden

Bij Regioswingers kan je gratis een profiel aan maken. Dit kan voor jullie als stel, maar ook als je een single swinger bent, ben je gewoon welkom. Tijdens het aanmaken van het profiel kan je informatie over jezelf geven, maar ook opgeven waar je naar opzoek bent. Zodra het account is aangemaakt kan je daardoor gelijk opzoek naar de match van je dromen.

RegioSwingers Kosten

Met een gratis account op Regioswingers kom je echter niet verder dan het bekijken van andere profielen. Wil je echt in contact komen met andere swingers via de chat of via privéberichten, dan zal je een VIP abonnement aan moeten schaffen. Met ruim 620.000 leden is dat echter wel weer de moeite waard.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Als deelnemer van RegioSwingers.nl kan je veilig betalen via een Online machtiging (NL), Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Overboeking (NL/BE).


Regio Swingers Reviews

  Fake site

  Die hele site is fake volgens mij…
  De reacties die je krijgt van leden… zijn 3 dagen op geweest en in 3 dagen wel tig berichten gehad en de hel tekst leek wel copy past ofwel onzin..
  Je profiel word totaal niet gelezen en dan die prijzen… kom op zeg dat betaald toch niemand…
  belachelijk duur, daar kun je je beter inschrijven bij vele ander sites die meer bieden en nog goedkoper zijn ook…
  Ze zijn tros schijnbaar dat ze op tv zijn geweest maar heb sterk het idee dat ze totaal niets weten van swingen want wees eerlijk, dat nieuwe buren was ook onzin zoals dat er daar aan toe ging….
  Mensen geef daar echt je geld niet aan uit, er zijn site waar ECHT swingers te vinden zijn!! maar zeker niet op deze site!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

Bezoek Regio Swingers

Schrijf een review