nog moeilijk om ‘uit de kast’ te komen. Laat staan dat het gemakkelijk is om net die leuke swingers uit de buurt te ontmoeten. Dat is precies waarom Regioswingers in het leven is geroepen. Regioswingers brengt gelijkgestemde graag met elkaar in contact, maar vergis je niet. Je kan je profiel wel degelijk afgeschermd houden. Zo weet je wel zeker dat de informatie niet bij de verkeerde mensen terecht zal komen.

RegioSwingers Aanmelden

Bij Regioswingers kan je gratis een profiel aan maken. Dit kan voor jullie als stel, maar ook als je een single swinger bent, ben je gewoon welkom. Tijdens het aanmaken van het profiel kan je informatie over jezelf geven, maar ook opgeven waar je naar opzoek bent. Zodra het account is aangemaakt kan je daardoor gelijk opzoek naar de match van je dromen.

RegioSwingers Kosten

Met een gratis account op Regioswingers kom je echter niet verder dan het bekijken van andere profielen. Wil je echt in contact komen met andere swingers via de chat of via privéberichten, dan zal je een VIP abonnement aan moeten schaffen. Met ruim 620.000 leden is dat echter wel weer de moeite waard.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Als deelnemer van RegioSwingers.nl kan je veilig betalen via een Online machtiging (NL), Creditcard (Visa of MasterCard), iDEAL (NL), BanContact/MrCash (BE), Overboeking (NL/BE).


Regio Swingers Reviews

Bezoek Regio Swingers

Schrijf een review