Maatjemeer Match

Maatjemeer Match is een datingsite die zich richt op de dames en heren die een maatje meer hebben of graag iemand daten die wat voller zijn. Safe Dating Networks heeft deze datingsite speciaal in het leven geroepen om mensen met wat overgewicht te beschermen tegen de nare reacties die zijn soms op algemene datingsites kunnen krijgen. Op Maatjemeer Match krijgen zij een veilig podium en kunnen zij in contact komen met gelijkgestemde.

Maatjemeer Match Aanmelden

Maatjemeer Match werkt net als iedere andere datingsite. Je kan je eerst inschrijven, met een gratis profiel, waarbij je een aantal vragen over jezelf beantwoord. Dit kan overigens ook door het profiel te koppelen aan je Facebook. Op de basis van je antwoorden worden een aantal matches samengesteld. Je kan deze matches inzien, je kan profielen zoeken en je kan flirts versturen.

Maatjemeer Match Kosten

Uiteraard zijn je keuzes wat uitgebreider wanneer je een VIP abonnement hebt. Hierbij krijg je namelijk extra mogelijkheden zoals het ongelimiteerd verzenden van berichten, maar ook chatten. Als je iemands profiel bezoekt en die persoon is op het zelfde moment online, dan kan je direct een 1 op 1 chat met deze persoon beginnen. Uiteraard kan je ook gewoon gebruik blijven maken van de flirts, als deze stap je iets te gedurfd is.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.


Maatjemeer Match Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Maatjemeer Match.

Bezoek Maatjemeer Match

Schrijf een review