Als je single bent en je hebt een hogere opleiding genoten, dan is het fijn om in contact te kunnen komen met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Dit communiceert immers gemakkelijker en de kans op gelijkwaardige interesses is erg groot. eMatching is een datingsite die zich richt op de hogeropgeleide vrijgezel. Indien je opleidingsniveau HBO of hoger is ben je bij deze website op het juiste adres.

eMatching Aanmelden

eMatching houdt er rekening mee dat mensen eerst een beetje willen proeven voordat ze een abonnement aanschaffen. Daar speelt de datingsite dan ook op een handige manier op in. Zo krijg je nog voor dat je een profiel hebt aangemaakt al een aantal profielen te zien. Deze worden getoond met toestemming van de personen aan wie de profielen toebehoren. Daar houdt het echter nog niet bij op. Wanneer je een gratis profiel aanmaakt geeft eMatching je de mogelijkheid om tot drie maal contact te leggen. Zo kan je een beetje wennen aan de datingsite en kijken of het bij je past.

eMatching Kosten

Mocht dat zo zijn dan kan je al voor €10,- per maand een abonnement afsluiten. Daarmee kan je dan ongelimiteerd gebruik maken van het zenden van berichtjes en het onbeperkt inzien van profielen.

test label219,95
test label2129.95
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 129,95 ( 10,83 p/m) 6 maanden 79,95 ( 13,33 p/m) 3 maanden 49,95 ( ( 16,65 p/m) 1 maand 19,95 Betalen kan snel en veilig via iDeal, Credit Card of overschijving.


eMatching Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eMatching.

Bezoek eMatching

Schrijf je eigen review