Suikerarrangement

Suikerarrangement is een specifieke datingsite die zich richt op singles die graag iemand willen verwennen of juist verwend willen worden. Je kan hierbij denken aan het krijgen of geven van luxe cadeaus, maar ook het overnachten in een vijfsterren hotel of uit eten in een luxe restaurant. Suikerarrangement is daarnaast de eerste datingsite die dit concept van Amerika naar Nederland brengt. Deze invloeden zijn overigens wel terug te zien op de website.

Suikerarrangement Aanmelden

De foto’s die gebruikt worden zijn standaard stockfoto’s van erg succesvolle en rijk ogende mensen. Hiermee wordt dan ook een echte standaard neergezet voor de bezoeker. Daar krijg je dan ook wel de service voor. Suikerarrangement treed namelijk heel hard op tegen escortdiensten en bij enige twijfel zal het profiel dan ook verwijderd worden.

Suikerarrangement Kosten

Suikerarrangement is verder een zeer vrijblijvende website, waar veel mag en kan. Het aanmaken van een profiel is gratis en verloopt via een beveiligde verbinding. Na een bevestiging per mail kan je gelijk inloggen om je matches te bekijken en de zoekfunctie gebruiken om zelf op zoek te gaan. Mocht je echter in contact willen treden met andere gebruikers dan ben je aangewezen op een betaald abonnement. Daarmee kan je dan onder ander wel berichten versturen en chatten.


180 dagen – € 89,85 90 dagen – € 52,40 60 dagen – € 39,95 30 dagen – € 24,95 Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, Paypal, Yourgift en Bancontact/MisterCash.


Suikerarrangement Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Suikerarrangement.

Bezoek Suikerarrangement

Schrijf een review