In Nederland zijn ruim 3 miljoen singles. Met de komst van het internet werd de datingsite al snel geïntroduceerd en vandaag de dag is het een platform voor vele van die vrijgezellen. Het online daten is ondertussen zo succesvol dat ruim 1 op de 5 en relatie vindt via een online site. EliteDating is een van deze online datingssites voor hoger opgeleiden.

EliteDating Aanmelden

EliteDating is een grote speler op de Europese markt. Als een van de grootste bemiddelaars weet zij dan ook als geen ander hoe je singles het beste kunt matchen. Bij het aanmaken van een profiel worden de singles dan ook onderworpen aan een wetenschappelijke persoonlijkheidstest die inzicht geeft in het gedrag en de wensen van de vrijgezel. EliteDatingneemt deze gegevens zeer serieus en zal dan ook alleen maar passende singles tonen aan de gebruiker. Alhoewel het daardoor lijkt dat de keuze minder wordt, is de kans op slagen juist groter. U zit namelijk beide al op dezelfde golflengte.

EliteDating Kosten

Gelukkig kunt u bij EliteDatingal meteen aan de slag. Met een gratis profiel word je onderworpen aan de test, zie je wie er bij je past en kan je zelf berichtjes sturen. Om berichtjes te kunnen lezen of foto’s van andere deelnemers te zien zal je echter wel over moeten gaan op een betaald abonnement. Dit kan al vanaf €9,95 per maand.


Elitedating kosten

Premium 12 maanden � � 118,80 (� 9,90 p/m) 6 maanden � � 89,40 (� 14,90 p/m) 3 maanden � � 71,70 (� 23,90 p/m) 1 maand � � 54,90 Premium Plus 12 maanden � � 130,80 (� 10,90 p/m) 6 maanden � � 95,40 (� 15,90 p/m) 3 maanden � � 74,70 (� 24,90 p/m) 1 maand � � 59,90 eDarling is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg en betalingen kunnen veilig worden gedaan via CreditCard, iDeal, American Express, Paypal en Mr. Cash.


EliteDating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over EliteDating.

Bezoek EliteDating

Schrijf een review