Secretdate

Secretdate is een site die zich expliciet leent tot seksdating. De dames op de homepage lachen je vrolijk toe. Op deze site kun je op zoek naar een vaste seksrelatie. Wie op zoek is naar een one night stand komt hier evenzeer aan zijn trekken. Hier kun je naar hartenlust flirten en op zoek naar een seksmaatje. Je inschrijven is tijdelijk gratis, en dus je geen abonnement te betalen. Meer nog, je krijgt 5 gratis credits. Seksdaten was nog nooit zo makkelijk. Alles wat je hier moet doen is een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mail invullen, en je kunt eraan beginnen!

Gratis

Inschrijven bij Secretdate is gratis. Ook nadien kun je de site nog een tijdje gratis blijven gebruiken. Je krijgt hier 5 credits voor, maar wat kan je doen met die 5 credits? Seksdaten is hier anoniem, dus dat is een groot pluspunt van deze datingsite voor seksdating. Bijkomend is deze datingsite niet alleen puur voor de seks. Vele van onze leden hielden hier ook echt een vaste partner aan over! Er is helemaal niks mis met gewoon liefde of vriendschap. Ondertussen kun je natuurlijk wel gratis rondkijken om te weten te komen of het gras op een ander echt groener is. Maar, wie een echte seksmatch wil, die zal hier toch voor moeten betalen.

Credits kopen

Om de site Secretdate op langere termijn te kunnen blijven gebruiken, heb je meer dan 5 credits nodig. Deze kun je aankopen door middel van iDeal (ABN Amro, ING, etc.), Creditcard, ClickandBuy, MisterCash of aan de telefoon. We geven je graag een overzicht van de pakketten en hoeveel ze kosten. Let wel, hoe meer credits je koopt, hoe minder ze kosten per stuk.


XSmall bevat 40 credits goed voor 8 berichten aan €1,25 per bericht €10,00 Small bevat 90 credits goed voor 18 berichten aan €1,11 per bericht €20,00 Medium bevat 175 credits goed voor 35 berichten aan €1,00 per bericht €35,00 Large bevat 440 credits goed voor 88 berichten aan €0,85 per bericht €75,00 XLarge bevat 830 credits goed voor 166 berichten aan €0,75 per bericht €125,00


Secretdate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secretdate.

Bezoek Secretdate

Schrijf een review