Be2 is een datingsite die zich richt op singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Met ruim 11 jaar ervaring heeft Be2 een goed overzicht van de markt gekregen en heeft zij een manier gevonden om zich te onderscheiden van de rest. Zij geven dan ook duidelijk aan dat hun website niet geschikt is voor korte en losbandige contacten, maar dat zij investeren in een lange en duurzame relatie. Om deze zelfde reden worden de profielen met grote regelmaat gecontroleerd en gefilterd. Ook zal men je onderwerpen aan een test waarbij je persoonlijkheid wordt bepaald, op deze manier kan je gemakkelijker gekoppeld worden.

Be2 Aanmelden

Be2 heeft dus al jaren lang ervaring en dat blijkt ook uit het aanmaken van het profiel. Deze datingsite probeert het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het aanmaken is volledig gratis, maar neemt wel wat tijd in beslag. Je zal namelijk eerst de vragenlijst door moeten werken. Ben je zo ver dan kan je aan de slag met het bekijken van je matches, het zoeken van andere profielen en het uitbreiden van je profiel. Hoe uitgebreider jou profiel, des te meer je bij een ander kan zien.

Be2 Kosten

Mocht je berichten willen versturen of inzien wij jou profiel heeft bekeken zal je over moeten gaan op de VIP.


12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m) 6 maanden – € 179,40 (€ 29,90 p/m) 3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m) Je kunt met iDeal, Credit Card, Automatische incasso en Paypal betalen.


be2 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over be2.

Bezoek be2

Schrijf een review