Als je op zoek bent naar een leuke date, dan heb je op de datingsite van MetJou een grote kans van slagen. Met Jou valt onder de vleugels van SafeDatingNetworks, een organisatie die veel ervaring heeft in het opzetten van succesvolle datingsites in Nederland en Europa. MetJou is dan ook een deugdelijke site die bezocht wordt door serieuze singles die op zoek zijn naar een relatie.

Metjou Aanmelden

Je kan op MetJou een gratis profiel aanmaken. Wanneer je dit doet word je aan de hand meegenomen om het in te vullen. Er zijn veel vragen en de antwoorden worden open gelaten. Je kan dus invullen wat je zelf wilt en daarmee een goede indruk maken op je toekomstige vlam. MetJou geeft terecht aan dat een profiel dat uitgebreid is ingevuld en ook nog eens foto’s heeft, een groter slagingspercentage heeft.

Metjou Kosten

Met een gratis profiel kan je op de datingsite al een heel eind komen. Je kan zelf foto’s uploaden, gericht zoeken naar matches en andere profielen bekijken. Vind je iemand leuk dan kan je deze een standaard interessebericht versturen. Wil je echter meer, zoals het verzenden van privéberichten of chatten, dan ben je aangewezen op het betaalabonnement.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.


MetJou Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over MetJou.

Bezoek MetJou

Schrijf een review