Relatieplanet

Met ruim 13 jaar ervaring is Relatieplanet uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare datingssites van Nederland en België. De klant staat altijd voorop en dat is terug te zien in de grote aantal prijzen die de datingssite al in de wacht heeft weten te slepen. Voor vrijgezellen is Relatieplanet dan ook absoluut the place to be.

Relatieplanet Aanmelden

Relatieplanet zorgt niet alleen goed voor de klanten, maar ook voor de website. Zij draait op een zeer betrouwbare server, is makkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Dat maakt het aanmaken van een profiel erg gemakkelijk en zorgt er voor dat je je gelijk thuis voelt in het besturingssysteem.

Relatieplanet Kosten

Doordat de site daarnaast ook nog eens gratis profielen aanbiedt, krijgt de gebruiker de kans om eerst kennis te maken voordat zij over gaan op een betaald abonnement. Zo kan je met je gratis profiel bijvoorbeeld al gelijk foto’s toevoegen aan je profiel, andere profielen bekijken en zien wij het beste met jou matched. Ook kan je zelf op zoek gaan naar leuke dates. Die kan je via de zoekfunctie op allerlei verschillende manieren vinden. Sorteer ze maar eens op sterrenbeeld of haarkleur bijvoorbeeld.

Ga je over op een betaald abonnement, wat al vanaf € 6,- per maand kan, krijg je nog eens extra functies zoals het versturen van persoonlijke berichtjes en het deelnemen aan de chat.


12 maanden – € 72,00 (€ 6,00) 6 maanden – € 49,95 (€ 8,32 p/m) 3 maanden – € 29,95 (€ 9,98 p/m) 1 maand – € 22,50 Betaling kan gemakkelijk en veilig via iDeal, Creditcard of Paypal. Daarnaast is Relatieplanet aangesloten bij het Thuiswinkelwaarborg en Keurmerk Veilig Daten.


Relatieplanet Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Relatieplanet.

Bezoek Relatieplanet

Schrijf een review