Wanneer je als vrouw op vrouwen valt, wordt het daten al gelijk een stuk moelijker. Wanneer je als vrouw op mannen en vrouwen valt, maar graat met een vrouw wilt daten is dit nog vele malen erger. Om deze biseksuele vrouwen toch een stem en een podium te geven is Bilove in het leven geroepen. Hier kunnen biseksuele en lesbische vrouwen elkaar vinden, zonder de angst om niet geaccepteerd te worden. Ook bischierige vrouwen die de ervaring eens op willen doen met een andere vrouw kunnen hier gewoon op zoek naar een date.

BiLove Aanmelden

Het aanmaken van een profiel op Bilove is gratis en verloopt behoorlijk soepel. Je vult een aantal vragen in en bevestigd daarna met je email. Hiermee kan je vervolgens je eigen profiel uitbreiden en andere profielen bekijken. Wat daar bij op valt is dat niet ieder profiel echt zal zijn. Ook worden er escortdiensten aangeboden, waar je als (les)bi wellicht niet perse op zit te wachten.

BiLove Kosten

Op BiLove is het niet mogelijk dat je berichten kan inzien of versturen zonder het afnemen van een VIP abonnement. Daarmee kan je dan wel gelijk ook weer flirts versturen en chatten. De prijs valt aanzien gelukkig ook wel mee, waardoor het de afweging waard is.


12 maanden – € 79,95 (€ 6,66 p/m) 6 maanden – € 59,70 (€ 9,95 p/m) 3 maanden – € 38,85 (€ 12,95 p/m) Betaling gaat gemakkelijk en snel via iDeal of Creditcard.


Bilove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bilove.

Bezoek Bilove

Schrijf een review