Online daten is voor iedereen. Het is de perfecte manier om mensen te vinden die op dezelfde golflengte zitten als jij of, in het geval van de Swingers Date Club (SDC), jullie. De oprichters van Swingers Date Club (SDC) waren zich erg bewust dat hun doelgroep over het hoofd werd gezien door andere datingsites. Zij sprongen hier op in en richtte de eerste contactsite op voor swingers.

Swingers Date Club (SDC) Aanmelden

Dat de Swingers Date Club (SDC) weinig concurrentie heeft is helaas wel te zien aan de lay-out van de site. Ze maken gebruik van verschillende kleurschema’s en ontwerpen waardoor de site een beetje een zooitje lijkt. Dat is jammer want het aanbod op de datingsite is daarin tegen dan wel weer heel leuk en interessant. Als je eenmaal hebt uitgevonden hoe het menu werkt kan je al snel op zoek naar leuke swingers in je omgeving of gebruik maken van de chatbox die wereldwijd is ingericht. Zo kan je dus ook als je op vakantie gaat nog op spannende dates gaan.

Swingers Date Club (SDC) Kosten

Om volledig van de swingers datingsite gebruik te kunnen maken dien je wel een betaald abonnement te nemen. Je kan dan chatten, speeddaten, foto’s zien en plaatsen en nog veel meer. Ondanks de monopolypositie zorgt Swingers Date Club (SDC) er wel voor dat swingen via hun datingsite leuk blijft. Een vip abonnement kan je namelijk al vanaf €8,33 per maand afnemen.

test label219,95
test label299,95
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 99,95 ( 8,33 p/m) 6 maanden 66,95 ( 11,16 p/m) 3 maanden 39,95 ( 13,32 p/m) 1 maand 19,95 Ook wordt er via de mail regelmatig een Lifetime lidmaatschap aangeboden. De kosten hiervan bedragen 124,99 gelijk en na 30 dagen weer 125,00. Hierna ben je voor altijd lid zonder extra kosten. Betalingen kunnen trouwens via Credit Card, iDeal, Google Wallet of Payza. Je kunt echter ook contant geld versturen.


Swingers Date Club (SDC) Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Swingers Date Club (SDC).

Bezoek Swingers Date Club (SDC)

Schrijf je eigen review