Match4Me is in het leven geroepen voor de hoger opgeleide singels. Singles die een HBO opleiding of hoger hebben zijn dan ook van harte welkom bij deze datingsite. Match4Me is overtuigd dat het voor singles op deze manier gemakkelijker is om aan een date te komen omdat ze immers sneller op dezelfde golflengte zitten.

Match4Me Aanmelden

Als je een gratis account aanmaakt bij Match4Me heb je gelijk de mogelijkheid om je profiel aan te vullen en foto’s up te loaden. Ook kan je via de zoekfunctie op zoek gaan naar anderen leden en hun profiel bekijken.

Als je echter in contact wil komen met andere leden dien je een betaalabonnement af te nemen. Hiermee kan je dan vervolgens flirts sturen, chatten, berichten lezen en berichten verzenden. Ook krijg je dagelijks een overzicht van de 10 kandidaten die het beste bij jou passen.

Match4Me Kosten

Match4Me is echter de beroerdste niet. Als je nu een gratis account aanmaakt kan je namelijk 5 foto’s uploaden en 10 interesseberichtjes versturen. Mocht dat niet voldoende zijn, de kosten van een betaalabonnement liggen gemiddeld gezien erg laag. Zo kan je al een abonnement afsluiten vanaf €7,95 per maand.

Een slimme zet dus.

test label224,95
test label295,40
test label2onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden 95,40 ( 7,95) 6 maanden 59,70 ( 9,95) 3 maanden 44,85 ( 14,95) 1 maand 24,95 Betalen gaat snel en veilig met iDeal, Machtiging, Creditcard, PayPal of Overschrijven. Ook heeft Match4me het keurmerk Veilig Daten en is het aangesloten bij het Thuiswinkel Waardborg.


Match4Me Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Match4Me.

Bezoek Match4Me

Schrijf je eigen review