Kosten Match4me bij aanmelden

Kosten Match4me bij aanmelden

19 mei 2016

Match4me is een datingsite voor mensen met een hogere opleiding waar je je gratis kunt aanmelden. Dit betekent echter niet dat je van alle functies van de site gebruik kunt maken. Wat zijn de kosten wanneer je deze site volledig wil gebruiken? Wij zochten het even voor je uit.

Kosten om Match4me volledig te gebruiken.

Match4me besteedt een aparte pagina aan haar tarieven. Zo is het relatief eenvoudig om te weten te komen wat verder gebruik na het aanmelden je zal kosten. Wanneer je hiervoor betaalt, verkrijg je het volledig lidmaatschap. We geven hier even een overzicht van de tarieven van deze lidmaatschapsformule. Voor deze datingsite geldt dat hoe langer je lid blijft, hoe minder je per maand hoeft te betalen. Periode Bedrag / maand 1 maand � 24,95 3 maanden � 14,95 6 maanden � 9,95 1 jaar � 7,95 Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe betaal je voor het volledig lidmaatschap bij Match4me?

Betalen bij Match4me doe je via een beveiligde ssl verbinding waarbij de gegevens van je bankrekening of creditcard beveiligd worden. Verder is het belangrijk om weten dat deze datingsite met automatische incasso werkt. Daarom wordt aangeraden om zelf de termijn in het oog te houden wanneer je je lidmaatschap stop wilt zetten. Dit dien je altijd een maand voor het aflopen van je lidmaatschapsperiode te doen.

Wat krijg je in ruil voor het volledig lidmaatschap bij Match4me?

Wanneer je kiest voor het volledig lidmaatschap bij Match4me, dan kun je net zoals met een gratis account ook je eigen profiel opstellen en plaatsen, een maximum van 5 foto's bij je profiel plaatsen, voor jezelf een zoekprofiel samenstellen, zonder beperking zoeken naar andere leden, zonder beperking berichten lezen van andere leden, een maximum van 10 interesse berichten versturen per dag, oproepen bekijken en zonder kosten reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Dat is in vergelijking met andere datingsites zeker al een heleboel. Toch heeft het volledig lidmaatschap bij Match4me nog meer te bieden. Wanneer je betaalt voor je lidmaatschap, dan krijg je ook de mogelijkheid om zelf persoonlijke berichten te sturen, te bekijken wie je profiel bezocht heeft, zonder beperking interesse berichten te sturen, kun je het zoekprofiel van andere leden bestuderen, de messenger gebruiken en Things2Share gebruiken en kun je zelf ook ontdekken wie volledig of gratis lid is. Zo weet je wie je op welke manier kunt bereiken en op welke manier je door anderen bereikt kunt worden.

Bezoek Match4Me

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden