Internet daten is iets wat helemaal bij deze tijd past. Ruim 1 op de 5 mensen die aan internet daten doen eindigen in een serieuze relatie. Dat valt te verklaren doordat het online netwerken drempelverlagend werkt. Daarnaast kom je gemakkelijker in contact met mensen die dezelfde voorkeur hebben als jij. Dat is in sommige gevallen erg prettig. Zo is GayParship de uitkomst voor de LGBTI Nederlanders die graag in contact komen met mensen die dezelfde voorkeur delen.

GayParship Aanmelden

GayParship is een onderdeel van Parship, een van Nederlands grootste datingsites. Je mag dan ook heel wat kwaliteit verwachten op deze datingsite. Daarnaast is het prettig dat er nergens op de website de nadruk op homoseksualiteit gelegd wordt. Het is gewoon een datingsite net als iedere andere. GayParship gaat respectvol om met de wensen van haar klanten en is erg discreet.

GayParship Kosten

Je kan bij GayParship een gratis account aanmaken. Wanneer je dit doet word je verzocht om een vragenlijst in te vullen die op wetenschappelijke basis jou persoonlijkheid vast stelt. Op deze manier kan Parship jou gemakkelijker koppelen aan je toekomstige date. Met het gratis profiel kan je andere profielen bekijken en interesseberichtjes versturen. Wil je privéberichten verzenden of chatten is het aan te raden om een betaald abonnement aan te schaffen.


12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m) 6 maanden – € 209,40 (€ 34,90 p/m) 3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m) 1 maand – € 59,90 Betalen kan veilig via iDeal, Credit Card en PayPal. Ook heeft Parship het Keurmerk Veilig daten en is aangesloten bij thuiswinkel waarborg.


GayParship Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over GayParship.

Bezoek GayParship

Schrijf een review