Kosten SDC bij aanmelden

Kosten SDC bij aanmelden

19 mei 2016

De SDC of de Swingers Date Club vertelt je op haar website dat het meteen na het aanmelden mogelijk is om direct toegang te krijgen tot swingers in je buurt. Lid worden van deze site is gratis en je kunt zelfs 7 dagen gratis lid blijven om met alle mogelijkheden van deze site kennis te kunnen maken. Om lid te kunnen blijven van deze site, is het wel duidelijk dat je hiervoor moet betalen. Wat krijg je in de plaats voor je lidgeld? Om dit te weten te kunnen komen, is het nodig om je aan te melden, want in de algemene voorwaarden van de site wordt dit niet direct vermeld.

Wat kunnen proefleden bij SDC?

SDC meldt op haar site dat leden 7 dagen op proef lid kunnen blijven, zonder daar iets voor te betalen. Deze proefleden krijgen echter niet dezelfde mogelijkheden als volwaardige leden. Ze kunnen andere leden contacteren, een profiel opstellen en aanpassen, enkel naar de webcam kijken en er zelf geen opzetten, slechts een foto plaatsen, enkel berichten ontvangen maar niet beantwoorden, enkel blogs lezen en er geen schrijven, ledenservices lezen en er geen aanbieden.

SDC Betaald Membership

Er worden de volgende tarieven gehanteerd: Prijzen Swingers Date Club � 12 Maanden aan � 12.50 per maand (in 1 keer te betalen � 149.95) � 6 Maanden aan � 16.95 per maand (in 1 keer te betalen � 99.94) � 3 Maanden aan � 19.95 per maand (in 1 keer te betalen � 59.95) � 1 Maand aan � 29.95 per maand Uit deze tabel wordt meteen duidelijk dat een lidmaatschap per maand goedkoper wordt, naarmate je langer lid blijft. Let er wel op dat deze prijzen in euro uitgedrukt, steeds onderhevig zijn aan de koers van de Amerikaanse dollar. De echte tarieven van SDC worden uitgedrukt in dollar en worden per land omgerekend naar de euro of naar het Britse pond. Daarom kunnen deze prijzen aan schommelingen onderhevig zijn.

Wat krijg je voor je lidgeld in de plaats

De tarieven van SDC zijn voor een buitenstaander misschien niet zo doorzichtig, maar je krijgt er wel veel voor in de plaats. Hiermee kun je onbeperkt contact leggen met andere leden, je profiel veranderen, volwaardig gebruik maken van de webcam chat room, leden valideren en valideringen ontvangen, aan speed dating, alle profielen en foto�s bekijken, jezelf toevoegen aan de party gastenlijst, je aansluiten bij SDC groepen, de Instant Messenger gebruiken en niet alleen ontvangen, je reisplannen toevoegen aan de reiskalender, het uitnodigingsprogramma gebruiken, jezelf toevoegen aan de foto spotlight en de video spotlight en zelf ook swingers blogs schrijven en niet alleen lezen. Tot slot kun je ook zelf ledenservices aanbieden en de voyeur cam gebruiken. Ook kunje een tweede locatie aan je profiel toevoegen en parties plaatsen mits goedkeuring van de site. Het valt trouwens op dat je op deze site veel meer kunt doen dan gewoon maar daten. Je kunt ook deelnemen aan wedstrijden en gebruikmaken van de Travel Alert.

Bezoek Swingers Date Club (SDC)

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden