Tal van datingsites zijn er op gericht om een droompartner te vinden. Jou prins op het witte paard. In deze snelle samenleving lijkt dat echter af een toe een beetje achterhaald. Niet iedereen zit meer te wachten om gelijk huisje, boompje, beestje te gaan, maar flirten en chatten en andere fun is dan wel gewenst. Als je bij deze categorie hoort ben je op eFlirt aan het juiste adres. Vrijheid en fun staan centraal, de echte casual date!

eFlirt Aanmelden

Het is gemakkelijk en gratis om een profiel aan te maken op eFlirt. Nadat je je profiel hebt geactiveerd kun je gelijk door de profielen struinen om te kijken of jou spannende date daar wellicht tussen zit. Zelf je profiel invullen is natuurlijk wel altijd iets wat je zou moeten doen, omdat het je kans van succes enorm verhoogd.

eFlirt Kosten

Met een gratis profiel op eFlirt kan je rond kijken, berichten versturen en notificaties ontvangen. Wil je echter echt contact leggen met iemand anders en de casual datingsite ten volste benutten, dan zal je een premium lidmaatschap moeten afsluiten.


6 maanden – € 149,40 (€ 24,90 p/m) 3 maanden – € 89,70 (€ 29,90 p/m) 1 maand – € 39,90


eFlirt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over eFlirt.

Bezoek eFlirt

Schrijf een review