NieuweRelatie is een datingsite die zich voornamelijk met de 40+ BeNeLux’er bezig houdt. Hierdoor weten zij een serieuze doelgroep aan te trekken die zich bewust is van de eigen behoeften. In eerste oogopslag lijkt NieuweRelatie een standaard datingsite te zijn, maar grondig onderzoek wijst uit dat deze datingsite zeer betrouwbaar is. De beheerders van de datingsite controleren alle profielen handmatig en vervuiling of spam in enige vorm is op de site niet toegestaan. Je zult er dus zeer weinig nepprofielen tegen komen. Bovendien is het inloggen met een profiel op de site verplicht voor je ook maar iets anders te zien krijgt dan de openingspagina.

Nieuwerelatie Aanmelden

Gelukkig is het aanmaken van dat profiel gratis. NieuweRelatie helpt je meteen op weg, en vergroot je kansen, door je met een aantal vragen te confronteren. Na het invullen van deze vragen en het uploaden van je foto wordt je profiel automatisch aangemaakt. Het voordeel van deze aanpak is dat alle profielen voorzien zijn van informatie over hoe iemand er uit ziet of wat de hobby’s zijn.

Nieuwerelatie Kosten

Met een gratis profiel kan je andere profielen bekijken, flirts sturen en deelnemen in de chatbox. Mocht je echter 1 op 1 willen chatten of gebruikers een privébericht versturen, dan dien je een betaald abonnement aan te schaffen.


6 maanden – € 45,00 ( € 7,50 p/m) 3 maanden – € 29,97 (€ 9,99 p/m) 1 maand: – € 14,99 Betalen kan veilig en snel via iDeal, eenmalige machtiging, Paypal of MisterCash.


NieuweRelatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over NieuweRelatie.

Bezoek NieuweRelatie

Schrijf een review