40plus Relatie is een datingsite die zich richt op vrijgezellen van 40 jaar of ouder. Voornamelijk de mensen die de behoefte hebben om de wereld te verkennen en op avontuur te gaan, maar de wildste jaren al achter zich hebben zijn hier welkom.

40plusrelatie Aanmelden

Om te zorgen dat jij en je toekomstige date echt op een lijn zitten werkt 40Plus Relatie met bemiddelaars. Dat houdt dus in dat je in eerste instantie een telefonische intake doorloopt en daarna een consulent face to face zal ontmoeten. Tijdens dit proces wordt in kaart gebracht wie jij nou eigenlijk precies bent en wat jou behoeftes zijn in een relatie.

40plusrelatie Kosten

Dit houdt in dat je zelf niet uren lang op een website hoeft te gaan zitten surfen en andere leden berichtjes moet sturen in de hoop dat er iemand reageert. 40Plus Relatie neemt je al deze zorgen uit handen. Zij gaan opzoek naar jou perfecte match en zullen een dat regelen wanneer beide partijen daar behoefte aan hebben.

Doordat er gewerkt wordt met consulenten ligt de prijs hoger dan die van een datingsite. Toch zijn de kosten in verhouding met andere consulenten redelijk laag. Voor €59,- per maand heb je namelijk al een van de pakketten en kan je aan de slag met daten.


Vanaf €59,- per maand plus eenmalig €150,- inschrijfkosten


40Plus Relatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 40Plus Relatie.

Bezoek 40Plus Relatie

Schrijf een review