Als je op zoek bent naar een date via het internet, dan kan Dating Easy zeer zeker een uitkomst bieden. Deze datingsite heeft al ruim 11 jaar ervaring in het samenbrengen van singles en is daarmee een van de meest gevestigde datingsites in ons land. De datingwebsite krijgt dagelijks meer dan 200 nieuwe inschrijvingen en is daarom ook zeer zeker de moeite waard om even te bekijken.

DatingEasy Aanmelden

Deze 11 jaar ervaring zorgen er wel voor dat de site er wat saai uitziet. De indeling is echt niet meer van deze tijd en is daarnaast ook nog eens verwarrend Dat doet afbreuk aan wat de site allemaal te bieden heeft en dat is natuurlijk jammer.

DatingEasy Kosten

Gelukkig kan je met bij deze site een gratis profiel aan maken, waarmee je de datingsite kan verkennen en leren gebruiken. Dat is bij Dating Easy ook wel echt nodig. Dating Easy is namelijk zo easy nog niet. Met het gratis account kan je in ieder geval je matches vinden, de zoekfunctie gebruiken en likes sturen. Wil je echter zelf een berichtje naar iemand typen, of gebruik maken van de chatfunctie? Dan moet je in dat geval een betaald account aanmaken. Wij raden aan om te beginnen met het gratis account en te kijken of Dating Easy bij je past.


90 dagen – € 59,99 30 dagen – € 27,99 14 dagen – € 15,99 Betaling gaat via SEPA Machtiging, iDeal, bank overschijving of via een contante betaling.


Dating Easy Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dating Easy.

Bezoek Dating Easy

Schrijf een review