Opzoek naar jou

Er zijn vele verschillende online datingsites. De meeste richten zich hierbij op casual dating of specifieke wensen. Als Christene kan het moeilijk zijn om bij zo’n website aansluiting te vinden, simpelweg omdat jou normen en waarden anders zijn. Gelukkig biedt Opzoek Naar Jou je wel dat platform. Opzoek Naar Jou richt zich heel specifiek op singles die religie heel erg hoog in het vaandel hebben staan en van hun toekomstige partner hetzelfde verwachten. Je kan zelfs aangeven van welke stroming je bent, en of het voor jou van belang is dat de ander die zelfde stroming volgt.

Opzoeknaarjou Aanmelden

Het aanmaken van een profiel op Opzoek Naar Jou is geheel gratis. Er wordt van je gevraagd om informatie in te vullen en daarna te verifiëren met je emailadres. De profielen worden door medewerkers gecontroleerd en mocht er iets op gevonden worden wat niet door de beugel kan dan zal je verzocht worden dit aan te passen of je profiel te verwijderen. Dit past uiteraard binnen de stroming van het geloof.

Opzoeknaarjou Kosten

Met een gratis account kan je andere profielen bekijken, chatten en nieuws doorlezen. Wil je berichten kunnen versturen, dan zal je over moeten gaan op een VIP abonnement.


12 maanden – € 59,40 (€ 4,95 p/m) 6 maanden – € 34,95 (€ 5,83 p/m) 3 maanden – € 19,95 (€ 6,65 p/m) 1 maand – € 9,95 Betalen kan gemakkelijk en snel via iDeal en overschrijving.


Opzoek naar jou Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Opzoek naar jou.

Bezoek Opzoek naar jou

Schrijf een review