Sexadvertentiemarkt

Deze site voor seksdating in Nederland en België ziet er op het eerste zicht aantrekkelijk uit. Tientallen gretige dames bieden zich aan op de homepage. Alles wat je hier moet doen is zo vlug mogelijk lid worden. Dit kan, wanneer je 18 jaar bent of meer. Dit is een site voor pure seksdating en alle leden hebben er gewoon zin in hier. Iedereen kan hier een seksadvertentie plaatsen. De berichten komen dan gewoon in de volgorde van verschijning op de homepage terecht. Het systeem werkt als een soort rotator. Een seksadvertentie plaatsen is gratis. Ook je profiel aanmaken is gratis. Dit ziet er gewoon aantrekkelijk uit! Verder kun je allerlei zoekargumenten invoeren in de zoekmachine om een goede partner te vinden: leeftijd, plaats, en het soort van contact (erotisch of niet erotisch) kun je hier invoeren.

Gratis

Een heleboel dingen zijn gratis op de Sexadvertentiemarkt. Registreren is gratis, een profiel aanmaken is gratis, een seksadvertentie is gratis. Het lijkt allemaal een beetje te mooi om waar te zijn. Zelfs profielen van anderen die je hier online vindt, is gratis. Wanneer je echter contact wil leggen met de persoon achter het profiel, dan is het niet meer gratis. Je kunt hiervoor telefonisch credits kopen aan € 1,40 per stuk.

Contact leggen is niet gratis

Wie zelf contact wil leggen met andere leden met een aantrekkelijk profiel, moet hiervoor credits aankopen. Je kunt deze zoals gezegd per stuk aankopen via de telefoon, maar er zijn ook andere manieren die minder duur zijn. Credits in bundels aankopen, is sowieso goedkoper.


10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht


Sexadvertentiemarkt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sexadvertentiemarkt.

Bezoek Sexadvertentiemarkt

Schrijf een review