Wanneer je een keer buiten de deur wilt eten, is Ashley Madison de juiste plek. Deze zeer populaire datingsite is overgewaaid van Amerika naar Nederland en richt zich op getrouwde mensen die graag een avontuur beleven naast hun huwelijk. Dat wilt overigens niet zeggen dat singles niet welkom zijn. Heb je de behoefte om eens de koffer in te duiken met een getrouwde man of vrouw, ben je net zo goed welkom.

Ashley Madison Aanmelden

Wat ze bij Ashley Madison erg belangrijk vinden is dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Daarom is de website voorzien van veel informatie die antwoord geeft op al je vragen. Ook wordt je verzocht om bij het aanmaken van je profiel een paar vragen te beantwoorden. Het aanmaken duurt echter niet lang, en voor je het weet zit je dan ook al de profielen te bekijken van jou mogelijk toekomstige affaire.

Ashley Madison Kosten

De huisregels bij Ashley Madison zijn erg duidelijk. Escort wordt niet op prijs gesteld. Daarnaast worden mensen die pest,- of discriminerend gedrag vertonen gelijk van de pagina verwijdert. Hierdoor hou je alleen de mensen over die serieus opzoek zijn naar een affaire. Wil je deze mensen nou een berichtje sturen of wil je bijvoorbeeld chatten, dan kan je daarvoor credits kopen.


1000 credits – € 249,00 (€ 0,25 per credit) 500 credits – € 149,00 (€ 0,30 per credit) 100 credits – € 49,00 (€ 0,49 per credit) Betalen kan vooralsnog alleen met Paypal en Creditcard.


Ashley Madison Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ashley Madison.

Bezoek Ashley Madison

Schrijf een review