Xclub nl is een site voor seksdating. De homepage van deze site laat niets aan de verbeelding over. Deze site is populair en bekend van TV. Inschrijven is hier eenvoudig. Een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mail is voldoende. Dat is namelijk alles wat je hier nodig hebt om je in te schrijven. Je hoeft zelfs niet te bevestigen of je al dan niet 18 jaar oud bent, en dat is bij sites voor adultdating of seksdating meestal toch een vereiste! Xclub profileert zich als de meest sexy hangout op het internet en is open voor alle leeftijden.

Zonder kosten?

Xclub windt er dus geen doekjes om. Dit is een datingsite die recht voor de raap is. Hier wordt niets gecensureerd. Profielen worden wel op echtheid gecontroleerd en dat geldt ook voor de reacties van de leden. Behalve een site voor ondeugende seksdating zijn ook mensen die een ernstigere relatie zoeken hier welkom. Tegelijk wordt gemeld op de homepage dat dit alles gratis is. Dit is een site voor seks, liefde en vriendschap. Toch is er een einde aan dit gratis beleid. De gratis registratie is van tijdelijke aard, er zijn geen abonnementskosten en het is een veilige site die op privacy gesteld is. Toch is niet alles gratis!

Betalen met credits

Wil je na de gratis periode verdergaan met het gebruiken van deze opwindende site, dan is het nodig om credits te kopen. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het pakket dat je wilt kopen. We geven hieronder een overzicht. Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit wordt.


XSmall: dit pakket bestaat uit 40 credits voor 8 berichten / €1,25 per bericht €10,00 Small: dit pakket bestaat uit 90 credits voor 18 berichten / €1,11 per bericht €20,00 Medium: dit pakket bestaat uit 175 credits voor 35 berichten / €1,00 per bericht €35,00 Large: dit pakket bestaat uit 440 credits voor 88 berichten / €0,85 per bericht €75,00 XLarge: dit pakket bestaat uit 830 credits voor 166 berichten / €0,75 per bericht €125,00


Xclub Reviews

  Pure oplichterij

  Wat een ongelofelijk slechte site is dit! Bijna geen enkel profiel is echt en zijn er alleen maar om je geld uit je zak te kloppen. De foto's zijn van andere sites gejat. Vaak buitenlandse sites, maar ook op vele andere Nederlandse sex sites.
  Dit terwijl de 'dames' claimen zicht net te hebben ingeschreven.
  Van gecontroleerde profielen is geen enkele sprake, ik snap niet dat de recensent van dit stuk dit kan beweren!
  Ik heb voor 13 euro credits gekocht en was er al heel snel achter dat het enige doel van de "dames" is om je zo lang mogelijk aan de lijn te houden met allerlei open vragen en je te verleiden om te antwoorden.
  Een paar keer vroegen ze om mijn nummer en toen ik die had gegeven wilde ze toch eerst via de site nog verder kennis maken, jaja
  Volgens hun algemene voorwaarden kun je aangekochte en niet gebruikte credits terug laten storten op je bankrekening en heb dat ook gedaan.
  Toen werd het heel stil van hun kant en reageren nergens op, ook na een derde mail niet!
  Ik hoop dat iedereen deze review leest en ver van deze oplichters site weg blijft!

  Sterke punten
  Voor de site is het een geldmachine

  Zwakke punten
  Alles

Bezoek Xclub

Schrijf een review