Xclub nl is een site voor seksdating. De homepage van deze site laat niets aan de verbeelding over. Deze site is populair en bekend van TV. Inschrijven is hier eenvoudig. Een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mail is voldoende. Dat is namelijk alles wat je hier nodig hebt om je in te schrijven. Je hoeft zelfs niet te bevestigen of je al dan niet 18 jaar oud bent, en dat is bij sites voor adultdating of seksdating meestal toch een vereiste! Xclub profileert zich als de meest sexy hangout op het internet en is open voor alle leeftijden.

Zonder kosten?

Xclub windt er dus geen doekjes om. Dit is een datingsite die recht voor de raap is. Hier wordt niets gecensureerd. Profielen worden wel op echtheid gecontroleerd en dat geldt ook voor de reacties van de leden. Behalve een site voor ondeugende seksdating zijn ook mensen die een ernstigere relatie zoeken hier welkom. Tegelijk wordt gemeld op de homepage dat dit alles gratis is. Dit is een site voor seks, liefde en vriendschap. Toch is er een einde aan dit gratis beleid. De gratis registratie is van tijdelijke aard, er zijn geen abonnementskosten en het is een veilige site die op privacy gesteld is. Toch is niet alles gratis!

Betalen met credits

Wil je na de gratis periode verdergaan met het gebruiken van deze opwindende site, dan is het nodig om credits te kopen. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het pakket dat je wilt kopen. We geven hieronder een overzicht. Hoe meer credits je koopt, hoe lager de prijs per credit wordt.


XSmall: dit pakket bestaat uit 40 credits voor 8 berichten / 1,25 per bericht 10,00 Small: dit pakket bestaat uit 90 credits voor 18 berichten / 1,11 per bericht 20,00 Medium: dit pakket bestaat uit 175 credits voor 35 berichten / 1,00 per bericht 35,00 Large: dit pakket bestaat uit 440 credits voor 88 berichten / 0,85 per bericht 75,00 XLarge: dit pakket bestaat uit 830 credits voor 166 berichten / 0,75 per bericht 125,00


Xclub Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Xclub.

Bezoek Xclub

Schrijf je eigen review