Find Bride is een site die zich exclusief richt op mannen die op zoek zijn naar een bruid die afkomstig is uit Rusland of de Oekraïne. Deze datingsite is dus bedoeld voor een niche markt en het gaat dus niet over een algemene datingsite. De site is Engelstalig en het is dus wel een voorwaarde dat je Engels kunt om via deze site te gaan daten. Registreren op deze site doe je gratis en het is ook snel gebeurd. Hier heb je enkel een login, je voornaam, je e-mail en een paswoord voor nodig. Wanneer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid goedkeurt, dan kun je hier in ruil voor je inschrijving ook gratis credits krijgen. Aanmelden met Facebook behoort ook tot de mogelijkheden. Je vindt hier in principe Russische en Oekraïense dames tussen de 18 en de 80 jaar oud. In de meeste gevallen gaat het over dames tussen de 18 en de 70 jaar oud.

Wat kun je gratis doen op deze site?

Wie zich pas heeft aangemeld op Find Bride en gratis credits heeft gekregen, kan deze gebruiken alle functies van deze site te leren kennen. Ook zonder credits is het trouwens mogelijk om de zoekfunctie van de site te gebruiken. Zo kun je profielen bekijken, nadat je zelf je profiel hebt opgesteld. Ook kun je berichten ontvangen.

Lidmaatschap

Wie Find Bride volledig wil gebruiken, moet lidgeld betalen en daar bovenop ook nog eens credits kopen. Enkel het bronzen lidmaatschap is gratis, maar dat houdt in dat je als lid toch nog credits moet betalen om bijvoorbeeld een bericht te versturen. Wie kiest voor andere formules, kan steeds meer berichten ontvangen en versturen en hoeft daarvoor minder credits te betalen of zelfs helemaal niets. Het systeem en het lidgeld staat duidelijk op de site uitgelegd. Wie veel berichten verstuurt, heeft de keuze tussen heel veel geld betalen aan credits of te opteren voor een duurder lidgeld.

Wie veel berichten stuurt, doet er goed aan om te kiezen voor het betalend lidmaatschap. Op termijn is dit goedkoper dan heel veel credits kopen.


100 Credits - $70 200 Credits - $120 300 Credits - $170 500 Credits - $250 Bronzen lidmaatschap: gratis Zilveren lidmaatschap: $9.99/maand Gouden lidmaatschap: $29.99/maand Platinum lidmaatschap: $39.99/maand


Find Bride Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Find Bride.

Bezoek Find Bride

Schrijf een review